Oplev idylliske omgivelser

Historiske Rindsholm Kro Anno 1315
Anbefaler at besøge Viborg og egnen, og vi kan varmt anbefale, at besøge Viborg Domkirke og historiske Viborg.

Inden for kort køreafstand af kroen finder I Blomstergaarden ved Viborg. Hærvejstæppet i Søndermarkskirken, Dollerup Bakker, Mønsted Kalkgruber og Hjerl Hede. Alle med historiske gode oplevelser.

Rindsholm Kro er beliggende i idylliske omgivelser ved Nørre Å i udkanten af Viborg, og fejrer i 2015 kroens 700 års jubilæum.

Kroen råder over 4 selskabslokaler med hver sin stil og med plads fra 20 til 100 personer.

Vore gæster kalder kroen Danmarks Historiske og et levende museum, et udflugtsmål i sig selv, det er vi stolte af, afsæt tid en god oplevelse.
Kroen blev grundlagt Anno 1315 som færgekro og vort fædrelands historie har vi sat højt både ude og inde, kroen rummer b.la. en spændende samling af gamle fotografier. Hver en krog både ude og inde fortæller historie og vi viser gerne rundt og fortæller.

I Kroens park afgrænset af Nørre Å, ligger på historisk grund Danske Soldaters Mindelund, til minde om kampen ved Rindsholm Kro d. 4. juli 1849 og til minde om de mere end 100.000 danskere der har været udsendt over hele verden i fredens tjenste, et besøg værd.

Forsvarets folk har selv deltaget i oprettelsen af Mindelunden og alle værn er repræsenteret.

Kroen drives af glade jyder med et glimt i øjet og vi har bl.a. gode udflugtsmenuer til fornuftige priser og man bliver dejlig mæt.

Glade udflugtsgæster ses her på Rindsholm Kro efter en dejlig middag og en god fortælling om kroens historie.

En sommerdag i kroens park, med mindelunden i baggrunden

Forårsdag ved Nørreå