Veterantræf

'Sensommer træf'

Blev første gang afholdt i Rindsholm kros park den sidste søndag i august 1990, og er nu ophørt.

Vi fra kroen og andre medlemmer af Dansk Vintage Motor Club, samt amerikaner bilklubben Alley Cats fra Viborg og de halvgamle motorcykkelvenner fra Viborg egnen, og gode venner har hjulpet frivilligt samt al kroens personale og alt ekstra mandskab var indkaldt.

Kroen har i alle årene leveret mad og drikkevarer til priser fra da farfar var ung og kørte Opel Rekord. Det har glædet mange, og vi har nogle gange været oppe på ca. 500 køretøjer i haven - biler og motorcykler.

Tusinder af tilskuere, parkerede biler holdt en halv kilometer væk, i alle retninger.

Det har været en dejlig tid, og vi har fået mange veteranvenner, der nogen gange kommer forbi og viser et nyt - gammelt køretøj. Vores egen klub har i en årrække ledt efter et sted i hyggelige og smukke rammer, hvor de kunne holde deres helt eget træf. De har nu fået tilladelse til at bruge marken bag den røde lade på Frisenborg.

Vi bliver jo ikke yngre og har derfor benyttet denne lejlighed til at stoppe med "Sensommertræf". Vi ønsker DVMC held med projektet og takker alle for 20 gode år med træf og udstilling.

Kære veteranfolk, se billede af kromand Frodes fund, en gammel dør med bilemblemer, som nu indgår i samlingen på kroens autoriserede herretoilet.

Med venlig hilsen og et på gensyn

Hanne og Frode Hansen