Menukortet er vejledende. Udover de nævnte retter, kan vore dygtige kokke lave næsten alt på forespørgsel.
Husk at gøre opmærksom på, om der skulle være diabetikere eller allergikere blandt jeres gæster.
2 tarteletter med høns i asparges | Kr. 58,- | |
Kold hønsesalat på ananas | Kr. 60,- | |
Gravad laks | Kr. 65,- | |
på salat med dild dressing | ||
Aspargessuppe | Kr. 54,- | |
Røget ørred | Kr. 68,- | |
med flødestuvet spinat eller grøntsagstærte | ||
Citrondampet laks | Kr. 68,- | |
på salat med krydderurtedressing | ||
Fiskesymfoni | Kr. 68,- | |
med rejer og krydderurtedressing | ||
Røget dyrekølle | Kr. 72,- | |
på salat med råmarinerede skovbær | ||
* til alle forretter serveres flütes. |
Gammeldags svinekam | Kr. 138,- | |
med rødkål, skysauce, brunede og hvide kartofler | ||
Farseret svinekam | Kr. 158,- | |
med krydret fars’, tomatcremesauce og årstidens grøntsager | ||
Butterdejsindbagt svinemørbrad | Kr. 158,- | |
med krydret fars’, årstidens grøntsager og champignon ‘a la creme | ||
Honning glaseret bayonneskinke | Kr. 148,- | |
med whiskysauce og årstidens grøntsager |
Helstegt - vildsvinekølle med Waldorfsalat | Kr. 198,- | |
brunede kartofler, råsyltede bær og vildtsauce | ||
Sprængt glaseret andebryst | Kr. 178,- | |
med dagens kartofel, årstidens grøntsager og skysauce | ||
Persille farseret lammekølle | Kr. 178,- | |
med mintgele, dagens kartoffel, årstidens grøntsager og skysauce |
Rosastegt oksefilet | Kr. 188,- | |
med ovnbagt tomat, årstidens grøntsager og sauce bordelaise | ||
Helstegt oksemørbrad | Kr. 208,- | |
med ristede svampe, årstidens grøntsager og rødvinssauce | ||
Gl. dags oksesteg | Kr. 158,- | |
med glaserede perleløg, årstidens grøntsager, surt, sødt og skysauce | ||
NB. Der serveres kartofler til samtlige stegeretter |
Gl. dags kalvesteg | Kr. 158,- | |
med waldorfsalat, årstidens grøntsager, brunede og hvide kartofler. | ||
Kalvefilet fyldt m/ flødeost | Kr. 198,- | |
og røget kalkun, ristede svampe, ovnbagt tomat, råstegte kartofler og svampesauce |
Hjemmelavet Islagkage | Kr. 56,- | |
Fløderand med kirsebærsauce | Kr. 52,- | |
Isroulade m/marcipan og nougat | Kr. 63,- | |
Frugtsalat m/råcreme | Kr. 62,- | |
Lune pandekager med rørt is | Kr. 54,- | |
Fromager | fra Kr. 52,- |
Gravad laks, fiske patê, oksefilet med 2 slags salat, glaseret skinke med flødekartofler | Kr. 218,- | |
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter |
Gravad laks, fiske patê, oksefilet med 2 slags salat, glaseret skinke med flødekartofler, farseret kalkun med bagt kartoffel | Kr. 238,- | |
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter |
Fiskefilet med remoulade, gravad laks med dild dressing, mørbradbøf a lã creme, frikadeller med rødkål, tarteletter med høns i asparges | Kr. 238,- | |
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter |
Kylling, fiskefilet eller pølser | Kr. 55,- | |
med pommesfrites. | ||
Børne is | Kr. 35,- |
Pølsebord | Kr. 98,- | |
m/brød og smør. | ||
Klar suppe | Kr. 54,- | |
m/boller. | ||
Fransk løgsuppe | Kr. 72,- | |
m/ostebrød. | ||
Lune croissanter | Kr. 88,- | |
med diverse salater. | ||
Hot dogs - røde pølser m/brød | Kr. 84,- | |
Aspargessuppe | Kr. 54,- | |
m/kødboller. | ||
Frikadeller | Kr. 68,- | |
m/kold kartoffelsalat. | ||
Kokos karry suppe | Kr. 68,- | |
m/ porre, kylling og flütes. |
Husets vine | Kr. 198,- | |
Dessertvine, portvine og sherry | Kr. 35,- | |
Cognac, bailey, Grand Marnier | Kr. 45,- | |
Øl | Kr. 30,- | |
Vand | Kr. 28,- | |
Husets velkomstdrink | Kr. 36,- | |
Kaffe/te | Kr. 24,- | |
Småkager | Kr. 12,- | |
Kransekager | Kr. 17,- | |
Kringle | Kr. 30,- | |
½ bolle | Kr. 12,- | |
Lagkage | Kr. 30,- |
Forbehold for prisændringer
Kun ved konfirmationer
Der betales a.conto 2.000,- kr. ved bestillingen af konfirmationen. Hvis konfirmationen aflyses senere end 6 måneder før konfirmationsdagen, tilfalder beløbet kroen til dækning af manglende omsætning.