imageAlt

Selskabsmenu

Menukortet er vejledende. Udover de nævnte retter, kan vore dygtige kokke lave næsten alt på forespørgsel.

Husk at gøre opmærksom på, om der skulle være diabetikere eller allergikere blandt jeres gæster.

Hvad vi kan gøre for dig? Ring på 86 63 90 44

Forretter


2 tarteletter med høns i asparges   Kr. 58,-
     
Kold hønsesalat på ananas   Kr. 60,-
     
Gravad laks   Kr. 65,-
på salat med dild dressing    
     
Aspargessuppe   Kr. 54,-
     
Røget ørred   Kr. 68,-
med flødestuvet spinat eller grøntsagstærte    
     
Citrondampet laks   Kr. 68,-
på salat med krydderurtedressing    
     
Fiskesymfoni   Kr. 68,-
med rejer og krydderurtedressing    
     
Røget dyrekølle   Kr. 72,-
på salat med råmarinerede skovbær    
     
* til alle forretter serveres flütes.    

Svinekød


Gammeldags svinekam   Kr. 138,-
med rødkål, skysauce, brunede og hvide kartofler    
     
Farseret svinekam   Kr. 158,-
med krydret fars’, tomatcremesauce og årstidens grøntsager    
     
Butterdejsindbagt svinemørbrad   Kr. 158,-
med krydret fars’, årstidens grøntsager og champignon ‘a la creme    
     
Honning glaseret bayonneskinke   Kr. 148,-
med whiskysauce og årstidens grøntsager    

Vildt og fjerkræ


Helstegt - vildsvinekølle med Waldorfsalat   Kr. 198,-
brunede kartofler, råsyltede bær og vildtsauce    
     
Sprængt glaseret andebryst   Kr. 178,-
med dagens kartofel, årstidens grøntsager og skysauce    
     
Persille farseret lammekølle   Kr. 178,-
med mintgele, dagens kartoffel, årstidens grøntsager og skysauce    

Oksekød


Rosastegt oksefilet   Kr. 188,-
med ovnbagt tomat, årstidens grøntsager og sauce bordelaise    
     
Helstegt oksemørbrad   Kr. 208,-
med ristede svampe, årstidens grøntsager og rødvinssauce    
     
Gl. dags oksesteg   Kr. 158,-
med glaserede perleløg, årstidens grøntsager, surt, sødt og skysauce    
     
NB. Der serveres kartofler til samtlige stegeretter

Kalvekød


Gl. dags kalvesteg   Kr. 158,-
med waldorfsalat, årstidens grøntsager, brunede og hvide kartofler.    
     
Kalvefilet fyldt m/ flødeost   Kr. 198,-
og røget kalkun, ristede svampe, ovnbagt tomat, råstegte kartofler og svampesauce    

Desserter


Hjemmelavet Islagkage   Kr. 56,-
     
Fløderand med kirsebærsauce   Kr. 52,-
     
Isroulade m/marcipan og nougat   Kr. 63,-
     
Frugtsalat m/råcreme   Kr. 62,-
     
Lune pandekager med rørt is   Kr. 54,-
     
Fromager   fra Kr. 52,-

Buffet No. 1


Gravad laks, fiske patê, oksefilet med 2 slags salat, glaseret skinke med flødekartofler   Kr. 218,-
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter    

Buffet No. 2


Gravad laks, fiske patê, oksefilet med 2 slags salat, glaseret skinke med flødekartofler, farseret kalkun med bagt kartoffel   Kr. 238,-
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter    

Frokost Buffet


Fiskefilet med remoulade, gravad laks med dild dressing, mørbradbøf a lã creme, frikadeller med rødkål, tarteletter med høns i asparges   Kr. 238,-
inkl. brød og smør - minimum 20 couverter    

Børnemenuer


Kylling, fiskefilet eller pølser   Kr. 55,-
med pommesfrites.    
     
Børne is   Kr. 35,-

Natmad


Pølsebord   Kr. 98,-
m/brød og smør.    
     
Klar suppe   Kr. 54,-
m/boller.    
     
Fransk løgsuppe       Kr. 72,-
m/ostebrød.    
     
Lune croissanter   Kr. 88,-
med diverse salater.    
     
Hot dogs - røde pølser m/brød   Kr. 84,-
     
Aspargessuppe   Kr. 54,-
m/kødboller.    
     
Frikadeller   Kr. 68,-
m/kold kartoffelsalat.    
     
Kokos karry suppe   Kr. 68,-
m/ porre, kylling og flütes.    

Drikkevarer


Husets vine   Kr. 198,-
     
Dessertvine, portvine og sherry   Kr. 35,-
     
Cognac, bailey, Grand Marnier   Kr. 45,-
     
Øl   Kr. 30,-
     
Vand   Kr. 28,-
     
Husets velkomstdrink   Kr. 36,-
     
Kaffe/te   Kr. 24,-
     
Småkager   Kr. 12,-
     
Kransekager   Kr. 17,-
     
Kringle   Kr. 30,-
     
½ bolle   Kr. 12,-
     
Lagkage   Kr. 30,-


Forbehold for prisændringer

Kun ved konfirmationer

Der betales a.conto 2.000,- kr. ved bestillingen af konfirmationen. Hvis konfirmationen aflyses senere end 6 måneder før konfirmationsdagen, tilfalder beløbet kroen til dækning af manglende omsætning. 

Del siden:

Kontakt

Rindsholm Kro og Hotel
Gl. Aarhusvej 323
8800 Viborg

Tlf. 86 63 90 44

Åbningstider

Man - tors:  fra kl. 16:00*
Fre - lør:  fra kl. 12:00*
Søn:  Normalt lukket*
(ikke for overnatning)

* Åbningstider kan aftales for selskaber og busselskaber

Følg os her

Følg os på Facebook